Meru Health - Digiklinikka masennuksen, työuupumuksen sekä ahdistusoireiden hoitoon

Meru Health on Valviran (sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto) hyväksymä digiklinikka, joka tarjoaa 8-viikon suomenkielistä mobiiliohjelmaa masennuksen, työuupumuksen sekä ahdistusoireiden hoitoon. Ohjelmaan kuuluu henkilökohtainen terapeutti ja sen tarkoituksena on opettaa osallistujille konkreettisia taitoja, jotka auttavat havainnoimaan ja muuttamaan työuupumusta masennusta ja ahdistusta aiheuttavien ajattelu- & käyttäytymismalleja.

Mitä käyttäjät sanovat?

 “Meru Healthin ohjelma oli minulle käänteentekevä. Ohjelma antoi minulle täysin uuden näkökulman siihen, mikä voi synnyttää masennuksen. Se auttoi minua ymmärtämään, että omat toimintamallit voivat aiheuttaa masennuksen ja sain konkreettisia työkaluja näiden toimintamallien muuttamiseen.“  Emma, 20v

“Meru Healthin ohjelma oli minulle käänteentekevä. Ohjelma antoi minulle täysin uuden näkökulman siihen, mikä voi synnyttää masennuksen. Se auttoi minua ymmärtämään, että omat toimintamallit voivat aiheuttaa masennuksen ja sain konkreettisia työkaluja näiden toimintamallien muuttamiseen.“

Emma, 20v

 "Meru Health -ohjelma löysi minut oikeaan aikaan, kun olin tekemässä kipeitä päätöksiä omasta elämästä ja avioliiton päättämisestä. Päätin hakea ohjelmaan, koska se ei vaatinut henkilökohtaisia tapaamisia ja sisälsi kirjoittamista. Ohjelman suurin anti oli siinä, että sen kautta syntyi varmuus ja turvallisuus omien kipeiden tunteiden käsittelyyn. Ohjelman loputtua olen jatkanut harjoitteiden tekoa. Tuttu ohjelma on kiva ottaa käyttöön työmatkalla tai illalla mielen rauhoittamiseksi. On ihana saada todeta, että voin hyvin."  - Jenni, 38v

"Meru Health -ohjelma löysi minut oikeaan aikaan, kun olin tekemässä kipeitä päätöksiä omasta elämästä ja avioliiton päättämisestä. Päätin hakea ohjelmaan, koska se ei vaatinut henkilökohtaisia tapaamisia ja sisälsi kirjoittamista. Ohjelman suurin anti oli siinä, että sen kautta syntyi varmuus ja turvallisuus omien kipeiden tunteiden käsittelyyn. Ohjelman loputtua olen jatkanut harjoitteiden tekoa. Tuttu ohjelma on kiva ottaa käyttöön työmatkalla tai illalla mielen rauhoittamiseksi. On ihana saada todeta, että voin hyvin."

- Jenni, 38v

 "Meru Health -ohjelma osoittautui minulle todella tärkeäksi työkaluksi ja tueksi niin elämän haastavissa tilanteissa kuin tavallisen arjen jaksamisessakin. Ohjelman avulla pääsin opettelemaan kehon ja mielen tuntemusten ja ajatusten tunnistamista ja tutkiskelua neutraalilla ja uteliaalla otteella. Erityisen tärkeäksi koin, että minulla oli mahdollisuus harjoitella myötätuntoista suhtautumista itseeni ja muihin sekä ohjata tekojani itselleni tärkeistä arvoista käsin. Lisäksi ohjelma tarjoaa suoran viestiyhteyden terapeuttiin, joka empaattisesti ja rohkaisten ohjaa pulmatilanteissa eteenpäin."   Linda, 29

"Meru Health -ohjelma osoittautui minulle todella tärkeäksi työkaluksi ja tueksi niin elämän haastavissa tilanteissa kuin tavallisen arjen jaksamisessakin. Ohjelman avulla pääsin opettelemaan kehon ja mielen tuntemusten ja ajatusten tunnistamista ja tutkiskelua neutraalilla ja uteliaalla otteella. Erityisen tärkeäksi koin, että minulla oli mahdollisuus harjoitella myötätuntoista suhtautumista itseeni ja muihin sekä ohjata tekojani itselleni tärkeistä arvoista käsin. Lisäksi ohjelma tarjoaa suoran viestiyhteyden terapeuttiin, joka empaattisesti ja rohkaisten ohjaa pulmatilanteissa eteenpäin."

Linda, 29

 ”Olin aluksi erittäin skeptinen Meru Health –ohjelman toimivuudesta osallani, johtuen lähinnä asenteestani mindfulness –harjoitteita kohtaan. Ihmetyksekseni huomasin, miten ohjelman edetessä pystyin kuitenkin uudella tavalla käsittelemään ahdistavia tilanteita ja negatiivisia ajatuksia ajautumatta niiden mukaan sekä tarkastelemaan niiden syitä. Kommunikointi sovelluksen välityksellä sopi omaan elämääni erittäin hyvin ja sain paljon irti terapeuttini kanssa käymistä keskusteluista. Ohjelma on hyvä vaihtoehto tavanomaisimmille menetelmille masennuksen hoidossa.”  Lauri, 29

”Olin aluksi erittäin skeptinen Meru Health –ohjelman toimivuudesta osallani, johtuen lähinnä asenteestani mindfulness –harjoitteita kohtaan. Ihmetyksekseni huomasin, miten ohjelman edetessä pystyin kuitenkin uudella tavalla käsittelemään ahdistavia tilanteita ja negatiivisia ajatuksia ajautumatta niiden mukaan sekä tarkastelemaan niiden syitä. Kommunikointi sovelluksen välityksellä sopi omaan elämääni erittäin hyvin ja sain paljon irti terapeuttini kanssa käymistä keskusteluista. Ohjelma on hyvä vaihtoehto tavanomaisimmille menetelmille masennuksen hoidossa.”

Lauri, 29

Avajaistarjous (-30%)

Meru Health on vihdoin avannut hoito-ohjelmansa kuluttajille! Avajaisten kunniaksi Meru Healthin hoito-ohjelman hinta on sinulle 472€ = 59€/viikko (ovh 695€/ 8viikkoa)

Annamme sinulle 100% tyytyväisyystakuun! Jos et ole tyytyväinen ohjelmaan ensimmäisen kahden viikon jälkeen, voit lopettaa sen kesken ja palautamme rahasi. Tartu avajaistarjoukseen ja täytä ilmainen soveltuvuuskysely.

Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan. 


Kokenut hoitohenkilökunta koko ajan tukenasi

 
 Anu Raevuori,   Lääketieteellinen johtaja, lääketieteen tohtori, psykiatri (MBSR, Mindfulness-Based Stress Reduction)

Anu Raevuori, 

Lääketieteellinen johtaja, lääketieteen tohtori, psykiatri (MBSR, Mindfulness-Based Stress Reduction)

 Outi Hilgert,   Meru Health -ohjelman terapeutti, lääkäri & mindfulness-ohjaaja (MBSR, Mindfulness-Based Stress Reduction & MBCT, Mindfulness-Based Cognitive Therapy)

Outi Hilgert, 

Meru Health -ohjelman terapeutti, lääkäri & mindfulness-ohjaaja (MBSR, Mindfulness-Based Stress Reduction & MBCT, Mindfulness-Based Cognitive Therapy)

 Sini Cavén,   Meru Health -ohjelman terapeutti, psykologi, psykoterapeutti & mindfulness-ohjaaja

Sini Cavén, 

Meru Health -ohjelman terapeutti, psykologi, psykoterapeutti & mindfulness-ohjaaja

 

Ohjelma käytännössä

   

  Viikkoteemat

  1. Johdanto mindfulnessiin (eli tietoisuustaitoihin)
  2. Mieliala ja motivaatio
  3. Havainnoiva ja tulkitseva mieli
  4. Huolet ja ajatusansat
  5. Vaikeiden tunteiden kohtaaminen
  6. Itsemyötätunto
  7. Elämän arvot ja omat rajat
  8. Elämän tasapaino ja itsestään huolehtiminen
  ohjelma.png
   
   

  Harjoitteleminen

  Suoritat ohjelmaa omatoimisesti katsomalla viikoittaisia teemavideoita ja suorittamalla harjoituksia säännöllisesti. Harjoitteluun on hyvä varata 20-30 minuuttia 4-7 päivänä viikossa. Ohjelman suorittamista tukee Meru Health -ohjelman terapeutti, joka auttaa ja tukee osallistujia arkipäivisin koko ohjelman ajan. Ohjelman jälkeen kaikki harjoitteet jäävät osallistujien käyttöön. 

   

   

  Ohjelma perustuu tutkitusti tehokkaisiin terapiamuotoihin, jotka ovat kognitiivinen käyttäytymisterapia, mindfulness sekä käyttäytymisen aktivointi

  Lue lisää terapiamuodoista +

  Kognitiivisen käyttäytymisterapian perusta on ymmärrys siitä, että ajatukset, tunteet ja käyttäytyminen vaikuttavat kaikki suoraan toisiinsa. Jos muutat yhtä näistä, se vaikuttaa toisiin. Kognitiivinen käyttäytymisterapia auttaa sinua muuttamaan ajattelumallejasi ja köyttäytymistäsi sellaiseen suuntaan, mikä edesauttaa hyvinvointiasi ja elämänhallintaasi.

  Käyttäytymisen aktivaatio perustuu mieltä ja kehoa aktivoiviin harjoituksiin, joilla pyritään aktivoimaan henkilöä, varsinkin masennuksen hoidon alkuvaiheessa.

  Mindfulness eli hyväksyvä tietoinen läsnäolo taas auttaa sinua elämään tässä hetkessä ja hyväksymään tämän hetken juuri sellaisena kuin se on. Pysähtymällä kehollisiin mindfulness-harjoituksiin opit selkeämmin havainnoimaan omia ajatuksiasi ja tunteitasi sekä kuuntelemaan kehosi viestejä. Opit tuntemaan itseäsi paremmin.

  Mindfulnessissa käännymme kohti elämää, opettelemme katsomaan elämää, ja kaikkia elämän puolia, suoraan silmiin. Sillä elämä ei koskaan ole ainoastaan helppoa ja miellyttävää. Me kaikki kohtaamme elämässämme vaikeuksia ja vastoinkäymisiä. Opettelemme sitä, miten on mahdollista rakentavasti ja mahdollisimman hellästi kohdata omia heikkouksia ja kipeitä pisteitä sekä elämän vastoinkäymisiä, ilman että niitä tarvitsisi pelätä, hävetä, paeta tai torjua. Ohjelma antaa sinulle tähän tarvittavat työkalut ja tekniikat.

  Tavoitteena näissä terapiamuodoissa on oppia vapautumaan vanhoista haitallisista ajatus- ja toimintamalleista, jotka saattavat aiheuttaa tai pahentaa työuupumusta, masennusta tai ahdistuneisuutta, ja siten saavuttaa enemmän psyykkistä hyvinvointia, vapautta ja valinnanmahdollisuuksia elämässä.

  Ilmainen soveltuvuuskysely ja keskustelu Meru Healthin -terapeutin kanssa eivät sido sinua mihinkään. Teet päätöksen osallistua hoito-ohjelmaan vasta  keskusteltuasi Meru Healthin -terapeutin kanssa. 

  Ohjelmallamme on 100% tyytyväisyystakuu!! Jos et ole tyytyväinen ohjelmaan ensimmäisen kahden viikon jälkeen, voit keskeyttää sen ja palautamme rahasi.


  Meru Health mediassa


  Hoitotuloksemme ovat erittäin lupaavia

   

  Olemme hoitaneet jo yli 100 ihmistä klinikallamme, erinomaisin hoitotuloksin.

  Meru Health - hoitotulokset
   
  green backround.png

  Avajaistarjous!! (-30%)

  Meru Health on vihdoin avannut hoito-ohjelmansa kuluttajille! Avajaisten kunniaksi Meru Healthin hoito-ohjelman hinta on sinulle 472€ = 59€/viikko (ovh 695€/ 8viikkoa)

  Annamme sinulle 100% tyytyväisyystakuun!! Jos et ole tyytyväinen ohjelmaan ensimmäisen kahden viikon jälkeen, voit lopettaa sen kesken ja palautamme rahasi. Tartu avajaistarjoukseen ja täytä ilmainen soveltuvuuskysely.

  Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan. 


  Hoitopolku

  Vaihe 1 (ilmainen)

   
  soveltuvuuskysely.png

  Vaihe 2 (ilmainen)

  Meru Healthin terapeutti on sinuun yhteydessä

   
   
  Outi.png
   

  Vaihe 3

  Suoritat 8-viikon Meru Health -ohjelman. Meru Health -ohjelman terapeutti ja anonyymi vertaistukiryhmä ovat osallistujien tukena päivittäin. Anonyymi vertaistukiryhmä koostuu muista ohjelman käyttäjistä.

   
  suomikokemus.png
   


  Teemme yhteistyötä arvostettujen kumppanien kanssa

   
  PaloAltoMedFound_logo.jpg
  komppi.png
  heltti_logo2.png
   
   
  Atria_logo.svg.png
  finla.png
   

  Ilmainen soveltuvuuskysely ja keskustelu Meru Healthin -terapeutin kanssa eivät sido sinua mihinkään. Teet päätöksen osallistua hoito-ohjelmaan vasta  keskusteltuasi Meru Healthin -terapeutin kanssa. 

  Ohjelmallamme on 100% tyytyväisyystakuu!! Jos et ole tyytyväinen ohjelmaan ensimmäisen kahden viikon jälkeen, voit keskeyttää sen ja palautamme rahasi.